Replica M4 SA-V04 Key-Mod 9i SAEC Specna Arms

262,71 EUR
Raktáron
Cikkszám
5837
Replica arma airsoft M4 SA-V04-V2 Key-Mod 9i SAEC Specna Arms
Replica M4 SA-V04 KeyMod 9i SAEC Specna Arms reprezinta cu fidelitate pusca de asalt M4, una dintre cele mai populare arme folosite pe campul de lupta modern. Aceasta serie de arme a cunoscut mai multe variante si imbunatatiri in ultimii ani si in prezent este folosita de fortele NATO din intreaga lume. Arma a fost in dotarea trupelor care au luat parte la razboaiele din Afganistan, Irak, Siria si alte 7 conflicte armate.

Replica arma airsoft M4 SA-V04 Key-Mod 9i SAEC Specna Arms este dotata cu sistem SAEC, sistem de schimbare rapida a arcului fara a fi necesara deschiderea gearboxului (prin buffer tube), astfel putand fi modificata puterea armei mult mai rapid decat la variantele clasice. Astfel, arcul se scoate prin buffer tube spre deosebire de sistemul Enter & Convert unde gearbox-ul trebuie scos din replica pentru schimbarea arcului. Acest sistem permite adaptarea replicii la diverse limite de viteza practicate la meciurile de airsoft.

Replica este realizata in mare parte din aliaj de zinc si aluminiu, pinurile si alte mici componente sunt din otel, restul componentelor fiind din polimer. Corpul replicii a fost supus unor procese de adonizare pentru a rezista cat mai bine coroziunii, iar vopseaua aplicata rezista mai bine la abraziune.

Componente replica:
Polimer: pat, maner
Metal: incarcator, sina RIS, uluc, ascunzator de flacari, catari, tragaci, garda tragaci, teava interna/externa.

Performantele acestei replici sunt completate la interior de un gearbox V2, cap piston ranforsat, rulmenti de 8 m, roti dintate din otel, piston policarbonat cu set de dinti din metal, cilindru tip 2, camera hop-up metal.
Replica are o viteza constanta de 130 m/s cu bile de 0.20 g.

Versiunea Upgradata vine cu imbunatatiri la componente interne:

- roti dintate ranforsate din otel
- ghidaj de arc otel
- piston polimer
- cap piston aluminiu
- cap cilindru metal
- duza aer metal.

Patul replicii de tip SF permite conectarea la acumulator de tip TP. Replica este compatibila cu acumulatori LiPo si NiMh.
Sistemul de bolt catch este functional, el permite reglarea hop-up-ului mult mai usor.

Designul si constructia noilor modele SAEC sunt lucrate in detaliu, producatorii dorind ca replicile sa poata fi comparate cu branduri premium de pe piata airsoft.
Greutatea si dotarile replicilor se simt mai bine pe terenul de joc, manevrabilitatea fiind un atu al acestora.

Ulucul modular de tip Key-Mod de 9i este prevazut cu o sina RIS de 22 mm superioara ce permite montarea dispozitivelor optice si doua segmente KeyMod laterale ce permit atasarea altor accesorii tactice (lanterna, laser, maner fata).
Patul este ajustabil in lungime, catarile sunt de tip flip-up, ascunzatorul de flacari poate fi inlocuit cu un amortizor cu filet de 14 mm CCW.

Montura de curea din dreptul patului permite atasarea unei curele tactice intr-un punct, insa ulucul permite atasarea unei monturi curea KeyMod pentru o curea in 2 puncte.

Pachetul include: replica, incarcator hi-cap 300 bile, tija de curatare, manual de utilizare, bile de test, arc de rezerva M90, .

ATENTIE! Pachetul nu include alimentator si acumulator. Acestea trebuie achizitonate separat.
In functie de lot, ascunzatorul de flacari poate sa aiba model diferit fata de cel prezentat in poza.


További információ
Cikkszám 5837
Platform M4/M16
Gyártó / Brand Specna Arms
Lövedék kezdősebessége (m/s 0.20g +/- 10%) 130
Lövedék kezdősebessége (FPS 0.20g +/- 10%) 430
Modificare viteză Schimbare arc prin buffer tube/pat
Ajánlott golyó 0.25 - 0.28g
Energia (J) 1.7
Tömege (g) 2380 g
Hop-Up Állítható
Működési elv Elektromos
Szánhátrasiklásos Nem
Mosfet Nem
Anyaga Full fém
Tárkapacitás (bb) 300
Hossza 700 - 785 mm
Tüzelési mód Egyes & Sorozat
Belső csőhossz 290 mm
Akkumulátor típus TP
Egyedi sorozatszám Meg nem határozott
Bemutató videó